Ervaringen van cliënten

Neem hier een kijkje om te lezen wat anderen over mij te zeggen hebben. Wil je meer weten over wie ik ben en hoe ik werk?

Wat ik heel fijn vind aan Dea is haar rust en toegankelijkheid. Bij jou durf ik mijn schild te laten zakken zonder dat ik bang hoef te zijn dat je iets met me doet. Ze geeft mij bruikbare tools en aanknopingspunten als ik ergens niet uit kom. Dea verstaat haar vak en is uiterst professioneel. Ze weet precies wanneer ze moet helpen en wanneer ze je zelf even laat zoeken.

Daniël, 22 jaar

Haar rustige uitstraling en luisterende oor maken dat je je snel op je gemak voelt. Dea weet met haar behandeling die zij specifiek aanpast op iedere persoon precies de kern te raken. Je bent altijd welkom, met een traan, en met een lach. De sessies kunnen soms natuurlijk moeilijk zijn, maar er kan ook af en toe gelachen worden. Ik ben in ieder geval heel goed geholpen!

Holly, 20 jaar

Dea heeft me zelf uit laten puzzelen door goed te luisteren en door vragen te stellen waarom ik in sommige situaties vastliep en gaf me zo de “tools” hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Dank je nogmaals voor dat.

Robert, 61 jaar

Door haar kalme uitstraling voelde ik me bij Dea direct op mijn gemak. Door goede vragen te stellen hielp ze me om situaties beter te begrijpen of in een ander licht te zien. Ik heb veel aan onze gesprekken samen gehad en kan haar zorg aanraden. Bij Dea ben je in goede handen.

Nina, 42 jaar

Een altijd zeer rustige en welcoming sfeer, waardoor het heel gemakkelijk is om openlijk te spreken. Het voelt niet alleen als het oplossen van problemen, maar meer als een open gesprek.

Leo, 19 jaar

Dea heeft me veel geholpen om mijn gedachten en gevoelens samen te brengen en mezelf een beetje beter te begrijpen. Met haar hulp lukte het me om door een aantal moeilijke tijden heen te komen en ze gaf niet op, terwijl ik dat zelf al bijna deed. Slim, professioneel en een hele fijne persoonlijkheid.

Angelo, 33 jaar

Wij hebben zeer goede ervaringen met Dea. Ze is rustig, heeft goede tips gegeven en gebruikt geen zweverige taal. Ze heeft ons weer op het goede spoor gezet!

Clara en Hans, 62 en 67 jaar

Dea heeft geholpen mijzelf beter te begrijpen wanneer ik zelf vastliep. Je kan serieuze gesprekken met haar voeren, maar ook zeker met haar lachen. Dit maakt het gemakkelijk om met haar te praten. Ik heb veel aan onze gesprekken gehad!

Bobbi, 19 jaar

Dea helpt mij in mijn rouwproces. Ze is een hele rustige, prettige persoon. Bij Dea voel ik me veilig om over al mijn gevoelens te praten. Ze heeft geen oordeel en tegelijkertijd voelt ze goed met me mee. Ze stelt goede vragen die me verder helpen. Ze brengt me tot rust en ze helpt me helderheid en ruimte te krijgen in mijn hoofd.

Petra, 60 jaar

Waarmee kan ik je helpen?

Wil je jouw ervaring ook delen? Neem dan gerust even contact met me op

Scroll naar boven

Vanwege verlof neem ik op dit moment geen nieuwe cliënten aan. Ik ben
van 25 juli tot 25 november 2024 gesloten. Kijk op de pagina
Samenwerking voor mogelijke andere praktijken. Vanaf 25 november zal ik weer reageren.