Waarmee kan ik je helpen?

Psychologische problemen uiten zich in allerlei vormen en maten. Om je een handje te helpen ontdekken welke behandeling voor jou nuttig is, kun je hier meer informatie vinden over de verschillende categorieën van klachten.

Kan ik hier terecht met mijn hulpvraag?

Bij Psycholoog Groningen kun je terecht voor behandeling van de volgende zes categorieën van klachten. Staat jouw specifieke hulpvraag er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stress & burn-out

Stress en burn-out zetten je hele leven op de kop. Alles wat normaal was, werkt ineens niet meer. Lees hier meer over hoe dat kan en wat je eraan kunt doen.

Depressie

Als je in een depressie zit, wordt alles steeds vlakker en grijzer. Je ervaart geen zin meer, hebt weinig energie en kunt zelfs denken aan suïcide. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden.

Angst

De intensiteit waarmee angst kan toeslaan is vaak niet te beschrijven. Soms uit het zich heel specifiek en soms juist heel breed. Leer je angst op een andere manier kennen en er op een andere manier mee om te gaan.

Eetproblemen

Of het nu gaat om te veel of te weinig eten: eetproblemen hebben invloed op je hele leven. Samen kunnen we erachter komen waar het vandaan komt en wat je eraan kunt doen.

Psychosomatisch

Dit zijn klachten die medisch niet (genoeg) aan te tonen zijn, maar waar je wel heel veel last van kunt hebben. Je kunt op een andere manier je psychosomatische klachten leren onderzoeken.

Existentiële vragen

‘Wat wil ik met mijn leven?’ ‘Welke keuze moet ik maken?’ ‘Hoe kan ik mijn dagen waardevol en authentiek invullen?’ Deze en meer levensvragen kunnen we samen exploreren.

Hoe help ik je?

Ontdek hoe we aan de slag kunnen gaan en met welke praktische zaken je rekening kunt houden.

Scroll naar boven

Vanwege verlof neem ik op dit moment geen nieuwe cliënten aan. Ik ben
van 25 juli tot 25 november 2024 gesloten. Kijk op de pagina
Samenwerking voor mogelijke andere praktijken. Vanaf 25 november zal ik weer reageren.